Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пригоди Паддінгтона

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Paddington
Країна:
США
Режисер:
Кріс Дрю, Адам Шоу
Тривалість:
00:21:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультсеріал "Пригоди Паддінгтона" розповідає про веселі події у житті милого ведмежа. Головний персонаж історії зіткнувся із сімейством Браун, яке дала притулок тому, коли той перебував на британському вокзалі, не знаючи, куди йти далі. Ведмедик дуже радий тому, що знайшов близьких людей. Персонаж відплатить їм добром на добро. Паддінгтон допомагає по дому і багато часу проводить з іншими дітлахами. Щоразу своїми відкриттями та враженнями головний персонаж ділиться зі своєю тіткою Люсі. Працьовитий і добрий Паддінгтон намагається стати своїм у новому оточенні. Мультсеріал є адаптацією популярного твору середини минулого сторіччя. ©Kino4ua Пригоди Паддінгтона 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?