Kino4ua.com
R

Зоряний десант: Зрадник Марсу

Рік:
Ор. назва:
Starship Troopers: Traitor of Mars
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Шінджі Арамакі, Масару Мацумото
Тривалість:
01:27:44
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Після битви з гігантськими комахами Джонні Ріко був знижений до звання полковника і переїхав на марсіанський супутник, щоб підготувати нових солдатів для боротьби з жуками. На жаль, ці солдати – найгірші з усіх, хто навчався. У Марса загалом була незначна військова підтримка, оскільки його торкнулися різні конфлікти. Через свою безтурботність мешканці не були готові, коли довелося битися з новим ворогом. Невідомий зоряний маршал Емі Снапп виконує свої обов'язки, перебуваючи у владі. Емі виношує план ліквідації Марса, отримавши значну підтримку. Героїня добре розуміє, що гніздо жука вже довгий час росте під поверхнею планети, але вона вирішила атакувати, навмисно припустившись помилки, щоб отримати дозвіл на знищення Марса. Вона організувала напад флоту на зону карантину. Поки ніхто не бачить, Емі збирається захопити генерала Карла Дженкінса, а потім сфабрикувати історію, згідно з якою Федерація була надто зайнята жуками, щоб рятувати людей, тож планету довелося підірвати. Через ці маніпуляції Карла буде звинуваченою у втраті об'єкта. Проте план героїні руйнується, а Джонні отримує шанс урятувати Червону планету. ©Kino4ua Зоряний десант: Зрадник Марсу 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?