Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Аінбо: Дух Амазонки

Рік:
Ор. назва:
AINBO: Spirit of the Amazon
Країна:
Перу, Нідерланди
Категорія:
Режисер:
Річард Клаус, Хосе Зелада
Тривалість:
01:24:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У маленькому селі, розташованому в Амазонії, живе дівчинка-сирота, яка має здатність спілкуватися з тотемними тваринами. Після того як на її село обрушилося таємниче прокляття, що негативно впливає на жителів і навіть вождя, що вразило, героїня мультфільму «Аінбо: Дух Амазонки» дізнається від друзів, що існує особливий корінь, здатний знищити прокляття та врятувати всіх мешканців від неминучої загибелі. Заручившись підтримкою своєї подруги Зумі, юної спадкоємиці вождя племені та тимчасово виконуюча його обов'язки, Аінбо разом зі своїми тотемними тваринами вирушає в самі глибини джунглів за чудовим коренем. ©Kino4ua Аінбо: Дух Амазонки 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість
    Гість
    10 липня 2022 19:48
    + 0 -
    Сподобався, рекомендую blush . Правда на комп'тері не зміг подивитися, якість погана. cry