Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американські історії жахів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
American Horror Stories
Країна:
США
Режисер:
Лоні Перістер, Менні Кото, Ліз Фрідлендер
Тривалість:
1 серія: 45 хвилин
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Телевізійний серіал "Американські історії жахів" - це спін-офф іншого співзвучного проекту, який став справжнім хітом у хорор-жанрі. Історія пропонує нам поринути у захоплюючий сюжет, який по-справжньому вміє налякати. Кожен новий епізод затягував глядачів все сильніше, а кожен новий сезон пропонував поринути в чергову історію, яка здавалася справді захоплюючою та неймовірно інтригуючою. Новинка намагатиметься зберегти атмосферу оригіналу та примножити її динаміку! Автори будуть використовувати знайомих виконавців, щоб глядачі завжди залишалися у розумінні того, що саме відбувається на екрані. А відбувається справжній жах, який готовий пробрати до глибини душі. ©Kino4ua Американські історії жахів (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.1
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?