Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аліса у країні чудес

Рік:
Ор. назва:
Alice
Країна:
Великобританія, Канада
Режисер:
Нік Віллінг
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Пройшло вже 150 років від дня перемоги над чирвовою королевою. Аліса тепер живе іншим життям: займається дзюдо, зустрічається з хлопцем, проводить час у компанії друзів, словом, займається всім тим, що зазвичай робить її покоління. Однак по той бік реальності, в казковому королівстві далеко не так гладко, як думалося Алісі. Виявляється, королева відродилася. У цей час світом чудес та розваг заправляє казино. Саме воно викачує всю радість із людей, надаючи королеві з кожним днем більше нових сил. Необхідно щось робити... ©Kino4ua Аліса у країні чудес 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?