Kino4ua.com
R

Трансильманія

Рік:
Ор. назва:
Transylmania
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Хилленбранд, Скотт Хилленбранд
Тривалість:
01:32:15
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Трансильманія – комедійний жахастик, у центрі сюжету якого знаходяться американські студенти. Вони приїхали у Румунію за обміном, щоб побачити іншу країну, познайомитись з новими людьми і місцевими традиціями. А заселились герої не в звичайний гуртожиток, а у старовинний маєток. І хоч довкола них все таке давнє і історичне, самі герої люди молоді і енергійні, тому й починають влаштовувати вечірки і галасливі свята. Юнаки веселяться, навіть не здогадуючись, що цим викликають незадоволення власника замку – 500-річного вампіра. Студенти взагалі не підозрюють, що тут живе справжній вампіряка, а на посаді декана коледжу знаходиться божевільний чоловік, який вирішив йти по стопам Франкенштейна. Що ж, перебування у цьому місці для молодих людей однозначно стане незабутнім. Головне, щоб вони повернулись додому нормальними людьми… ©Kino4ua Трансильманія 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?