Kino4ua.com
PG-13

Фінч

Рік:
Ор. назва:
Finch
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Міґель Сапочнік
Тривалість:
01:55:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Фінч – це єдина людина, яка залишилась на Землі після численних катастроф, які просто винищили життя. Апокаліпсис все зруйнував, і життя головного героя теж скоро закінчиться. Чоловік хворий, він розуміє, що часу лишається обмаль. Але є ще одне питання, яке він повинен вирішити. Разом з ним вижив і пес. Це його найвірніший друг, який залишився поруч навіть у такій неймовірно страшній і важкій ситуації. І що ж буде з собакою, коли Фінч помре? Без людини ця тварина не виживе, а головному герою не хочеться, щоб його чотирилапий вихованець страждав від самотності, голоду чи ще чогось. Тому він і вирішує створити собаку-робота зі штучним інтелектом. Фінч програмує робо-пса на певні дії, але цього замало. Андроїд повинен ще й відчувати емоції, реагувати на них, щоб взаємодіяти з живою собакою. Тільки як можна машину навчити бути живою? ©Kino4ua Фінч 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?