Kino4ua.com
R

Зелена кімната

Рік:
Ор. назва:
Green Room
Країна:
США
Режисер:
Джеремі Солнье
Тривалість:
01:35:16
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Зелена кімната – психологічний трилер, героями якого стали молоді музиканти. Вони мандрують країною і дають у маленьких містах концерти. Справи йдуть добре, але тільки до того моменту, поки хлопці не стають випадковими свідками убивства. Злочинцями були скінхеди, яким точно не потрібні ті, хто може їх «здати» поліції. Тому злочинці закривають музикантів у незнайомому приміщенні. Це зелена кімната, у якій герої можуть зустріти смерть. Вони і самі це розуміють, тому намагаються знайти хоч якийсь вихід із ситуації. Усе, що трапляється під руку, вони використовують як зброю для самозахисту, бо збираються втекти. Музикантам доведеться боротись за життя, і це буде серйозна сутичка. Але той, хто хоче жити, ладен на будь-які вчинки. Тільки кому ж з центральних персонажів вдасться врятуватись і вийти живим зі злощасної кімнати? ©Kino4ua Зелена кімната 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?