Kino4ua.com
R

Морпіхи 2: Поле вогню

Рік:
Ор. назва:
Jarhead 2: Field of Fire
Країна:
США
Режисер:
Дон Майкл Пол
Тривалість:
01:43:26
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Морпіхи 2: Поле вогню – військовий бойовик з драматичним сюжетом, дійовими особами якого стали новобранці, перед якими поставили важке і відповідальне завдання. Молодим морським піхотинцям необхідно вивезти з Афганістану людину, на яку полюють представники «Талібану». Це небезпечна для життя робота, і герої у цьому переконуються у той момент, коли раптом опиняються в оточенні ворогів. На щастя, їх підопічний виживає, але ситуація дуже непроста. Морпіхи у чужій країні, на кожному кроці вони можуть зіткнутись з ворогами, а довкола незнайомі території. Щоб дістатись у безпечне місце, доведеться пройти чимало випробувань, впоратись з бойовиками, які йдуть слідом, подолати власні страхи. Добре, що солдати вірять у свої сили і готові боротись до останнього. Чи вдасться чоловікам виконати завдання і лишитись живими? ©Kino4ua Морпіхи 2: Поле вогню 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?