Kino4ua.com
R

Таємниця Мулен Руж

Рік:
Ор. назва:
Mystère au Moulin Rouge
Країна:
Франція
Режисер:
Стефан Каппе
Тривалість:
01:27:19
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Професійний дубльований
Таємниця Мулен Руж – драматичний трилер, дія якого розгортається на теренах Парижа в кінці 19-го століття. Діана Барро – це молода жінка, яка виросла у провінції. Все життя вона жила з сестрою, але після від’їзду дівчини у столицю зв'язок з нею обірвався. Головна героїня хвилюється і переживає, що ж могло трапитись, тому й сама вирішує приїхати у велике місто. Їй відомо, що родичка працювала у кабаре «Мулен Руж». Там вона танцювала, як і багато інших дівчат. Діана починає власне розслідування, і для цього також влаштовується на роботу у цей заклад. Тільки не знає головна героїня, що її тут чекає. Відоме кабаре зберігає чимало таємниць, розкриття яких може шокувати дівчину. Та зупинятись вона не збирається, поки не досягне поставленої мети. Чи вдасться їй дізнатись правду і розшукати сестричку. Істина ближче, аніж здається. ©Kino4ua Таємниця Мулен Руж 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?