Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Тісні зв’язки (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bonding
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Райтор Дойл
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Піт і Тіфф колись у школі дуже дружили. Вони після випуску з навчального закладу не бачилися вже давно. Несподівана їх зустріч ознаменує довгоочікуване возз'єднання. Діючі особи розуміють, що всі ці роки розлуки були помилкою, тому тепер вони повинні бути разом, доповнюючи свого вірного товариша там, де він не встигає. Ця пара чудово виглядає разом, проте персонажі не можуть будувати серйозних стосунків. Так сталося, що Піт - гей. Тіфф про це дізнається лише зараз. Однак про дівчину хлопець теж багато не знає. Вона надає послуги "пані". При цьому героїня є найкращою у своїй справі у Нью-Йорку. ©Kino4ua Тісні зв’язки (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?