Kino4ua.com
R

Маленька Міс Щастя

Рік:
Ор. назва:
Little Miss Sunshine
Країна:
США
Режисер:
Дейтон Джонатан
Тривалість:
01:41:06
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Маленька Міс Щастя – розповідь про маленьку дівчинку Олів і її велику родину, де кожен має якісь проблеми і вади. Гувери – це типові невдахи, які ніби багато всього хочуть, але мало чого здатні досягти. Шеріл – жінка, яка палить цигарки і постійно знаходиться на межі нервового зриву. Вона мама Олів. Річард, батько дівчинки, вигадав власну теорію успіхів і невдач, але досягненням це не назвеш, бо він так і лишився лузером по життю. Дуейн – 15-річний брат юної героїні, який постійно мовчить, а її дядько, який працює викладачем, закоханий у одного свого студента… Ще в родині є дідусь Едвін, у якого купа поганих звичок, але при цьому він добра і світла людина. Олів хоче виграти конкурс «Міс Саншайн», і заради цього її рідня загружається у фургончик і везе крихітку до Каліфорнії, щоб допомогти втілити у життя її світлу мрію. Цікаво, чим це все закінчиться? ©Kino4ua Маленька Міс Щастя 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. В
    В
    27 листопада 2022 00:50
    + +2 -
    немає українською