Kino4ua.com
R

Строк життя

Рік:
Ор. назва:
Term Life
Країна:
США
Режисер:
Пітер Біллінгслі
Тривалість:
01:33:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Строк життя – бойовик з драматичним сюжетом, у центрі якого знаходиться Нік, розробник планів пограбувань. Так, він вигадує способи, як можна здійснити те чи інше пограбування, а потім продає ці ідеї тим, хто заплатить більше. При цьому сам герой нічим не ризикує. Вигідна робота і хороші гроші. Так би було і далі, якби не провал, який несподівано стався. Один його план не спрацював, і після цього на Ніка відкрили полювання як мафіозі, так і продажні поліцейські. Стало зрозуміло, що питання вже не можна вирішити грошима. Усвідомлюючи, що смертельна небезпека, яка над ним нависла, дуже реальна, чоловік вирішує застрахувати життя на мільйон доларів, щоб його доньці було на що жити, якщо він загине. Але є один нюанс, про який Нік не подумав. Документ набуває чинності лише через 21 день з дати підписання. Отже, ще три тижні (як мінімум) він має жити… ©Kino4ua Строк життя 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?