Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Голота / Голяк (1, 4, 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Brassic
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Джон Райт, Деніел О'Хара, Сауль Метцштайн
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет серіалу "Голота" сконцентрувався на історії двох друзів. Вінні – простий обиватель Ланкашира, який бореться з біполярним розладом. Його приятель Ділан - вигадник, якому на думку обов'язково спаде щось геніальне. Персонажі звикли проводити час разом. Щоправда, невдовзі вони опиняються під загрозою розлучення, адже дівчина Ділана, Ерін, вважає, що Ланкашир – не те місце, де їй хотілося б продовжувати будувати майбутнє сімейне щастя. Нещасному Ділану доводиться шукати варіанти вирішення цієї проблеми. Йому буде вкрай непросто розлучитися з друзями, серед яких персонажі, що вже полюбилися глядачам, з першого сезону Карді, Еш, Томо та Джей. ©Kino4ua Голота / Голяк (1, 4, 5 Сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
4 сезон
5 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?