Kino4ua.com
NC-17

Гра у кальмара

Рік:
Ор. назва:
Squid Game
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Хван Дон-хьок
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Нерідко буває так, що люди виявляються змушені піти на якесь божевілля заради грошей та наживи. Це, звичайно, може обернутися для них вкрай неприємними наслідками. Автори сценарію цього серіалу пропонують нам поринути у захоплюючу історію, яка розповідає про пригоду головних персонажів, які беруть участь в іграх на виживання. Ці дійові особи зневірилися стати щасливими та успішними, але у них все ще є останній шанс, щоб досягти свого. Чи вдасться їм це зробити? Чи зможуть діючі персонажі отримати те, що їм справді потрібно? Дізнаємося зовсім скоро! ©Kino4ua Гра у кальмара 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?