Kino4ua.com
R

Сирена

Рік:
Ор. назва:
Siren
Країна:
США
Режисер:
Грегг Бішоп
Тривалість:
01:22:14
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сирена – жахлива історія, яка починається з приємної події. У центрі сюжету компанія друзів, які їдуть у заміський будинок на парубоцьку вечірку. Вони вже мріють про веселий відпочинок і незабутні враження від свята, але ніхто навіть уявити не може, що насправді чекає у цьому місці. Це не просто елітний клуб за містом, а якийсь заклад для тих, хто розуміється на садизмі. Спершу все йде спокійно і ніби за планом, але потім наречений раптом знаходить кімнату, у якій сидить дівчина. Схоже, що її там тримають силою, а вона невимовно страждає. Не розуміючи, що насправді відбувається, чоловік відпускає її на свободу. Він упевнений, що зробив все правильно, але вже дуже скоро головному герою доведеться зустрітись з наслідками свого вчинку, та й інші люди їх також відчують. І це буде явно не те, що повинно відбуватись під час свята… ©Kino4ua Сирена 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?