Kino4ua.com
R

Старий Генрі

Рік:
Ор. назва:
Old Henry
Країна:
США
Режисер:
Потсі Пончіролі
Тривалість:
01:39:24
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Старий Генрі живе на своїй фермі разом із сином. Вони тихенько займаються своїми справами і особливо ні з ким з людей навіть не спілкуються. Але одного разу головний герой помічає на своїй ділянці пораненого незнайомця, а поруч з ним – повну сумку грошей. Душевна доброта не дозволила Генрі кинути людину помирати, тому він забрав чоловіка до себе. Але дуже скоро це обернулось бідою. Через деякий час на порозі будинку з’явились незнайомці. Побачивши їх, центральний персонаж зрозумів, що варто готуватись до облоги. І тут він відкрив у собі здібності, про які раніше ніхто не знав, та й сам він не здогадувався, що може ще й таке. Виявилось, що Генрі вправний стрілок, і у той момент, коли почалась перестрілка, він не злякався, а взяв зброю в руки і почав захищати себе і тих хто поруч. Звісно, незнайомці прийшли по гроші, але Генрі вже не відступить… ©Kino4ua Старий Генрі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?