Kino4ua.com
PG-13

Шан-Чі та легенда десяти кілець

Рік:
Ор. назва:
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Дестін Деніел Креттон
Тривалість:
02:12:30
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Шан-Чі та легенда десяти кілець – пригодницьке фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться молодий воїн. Ще у дитинстві головний герой оволодів бойовими мистецтвами і зрозумів, що має по життю перемагати всіх ворогів. Але, коли Шан-Чі став дорослим, йому захотілось спокою. Він навіть перебрався у Нью-Йорк, щоб пожити як проста людина. Колишній воїн влаштувався на посаду портьє в готелі і вже думав, що зможе тут працювати довго і успішно. Але в його плани раптово вирішив втрутитись батько, лідер кримінальної організації «Десять кілець». Йому хочеться, щоб син продовжував справу, але Шан-Чі до криміналу не хоче бути причетним у жодному разі. Та все одно йому доведеться почати протистояння з рідним батьком, щоб не дати тому наробити дурниць і зашкодити комусь з близьких. Хто ж стане переможцем у цій непростій боротьбі? ©Kino4ua Шан-Чі та легенда десяти кілець 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?