Kino4ua.com
PG

2040: Майбутнє чекає

Рік:
Ор. назва:
2040
Країна:
Австралія
Режисер:
Деймон Гамо
Тривалість:
01:32:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
2040: Майбутнє чекає – документальний фільм, який змушує вже зараз замислитись про те, якою може стати наша планета через пару десятків років. Деймон Гамо, режисер і ведучий проекту, разом зі своєю командою відправляється у подорож, щоб зустрітись з вченими, екоактивістами та іншими спеціалістами, які можуть розповісти, що чекає Землю у найближчому майбутньому, якщо людство не змінить своє ставлення до неї. Також вони розкажуть інший варіант – якою стане Земля через 20 років, якщо користуватись раціонально її ресурсами, а також технологіями, які вже існують. Гамо буде шукати найкращі і найоптимальніші рішення, які людству доступні вже сьогодні, щоб стан планети покращився, а наші діти отримали її у спадок здоровою, процвітаючою і прекрасною. На щастя, свій вклад у щасливе майбутнє може зробити кожна людина вже зараз. ©Kino4ua 2040: Майбутнє чекає 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?