Kino4ua.com
PG-13

Асистент Вампіра

Рік:
Ор. назва:
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Країна:
США
Режисер:
Пол Вайц
Тривалість:
01:59:35
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Асистент Вампіра – пригодницьке фентезі, у якому розповідається про двох друзів, чиє життя несподівано починає змінюватись. Даррен і Стів давно дружать, хоч вони і зовсім різні за характерами люди. Перший вихований і порядний, а другого можна назвати справжнім шибеником, який свого товариша постійно підштовхує до якихось незрозумілих вчинків. Живуть вони у маленькому провінційному містечку, де навіть розваг особливих немає. Хоча, дещо цікавеньке все ж існує. Наприклад, цирк уродів, де хлопці бачать і людину-вовка, і бородату жінку, і даму-павучиху… Але закінчується це все для друзів не надто весело, бо павучиха кусає Стіва. Даррен намагається врятувати життя друга, і для цього він повинен стати напіввампіром і помічником містера Крепслі, загадкового фокусника. Та чи буде ця угода чесною? Чи врятує Даррен свого найкращого друга? ©Kino4ua Асистент Вампіра 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?