Kino4ua.com
PG-13

Політ Фенікса

Рік:
Ор. назва:
Flight of the Phoenix
Країна:
США
Режисер:
Джон Мур
Тривалість:
01:53:16
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Політ Фенікса – історія про людей, які опинились у надзвичайній ситуації і мають знайти спосіб вижити. Починається все на території пустелі десь у Монголії, де група людей шукала нафту. Виявилось, що свердловина порожня, тому відчайдухів, які сюди прибули, просто звільнили. Але просто так повернутись додому вони не можуть, бо сидять посеред пісків. Тут не обійтись без літака. Чоловік, який наймав їх на роботу, прибув за ними, щоб забрати. Але в останній момент з’ясувалось, що ще одній людині потрібна допомога. Спершу керівник не хотів брати незнайомця на борт, бо вважав, що для невеликого літака це буде вже перевантаження, але потім все ж погодився його взяти. Але під час польоту починається піщана буря, яку літак не витримує. Він зазнає аварії, кілька людей гине, а інші опиняються поруч з уламками серед пустелі. Чи є у них шанс врятуватись? ©Kino4ua Політ Фенікса 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?