Kino4ua.com
G

Історія Pixar

Рік:
Ор. назва:
The Pixar Story
Країна:
США
Режисер:
Леслі Айверкс
Тривалість:
01:28:12
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Одноголосий
Історія Pixar – документальна стрічка, яка розповість про шлях до успіху анімаційної студії, яка тепер вважається однією з найуспішніших і найвідоміших у світі. На зміну звичайній анімації прийшла комп’ютерна, тривимірна, об’ємна, на якій і спеціалізується Pixar. Історія студії почалась багато років тому, коли малюнки були ще двовимірними. Але команда зібралась талановита і перспективна, тому вже через деякий час фахівці створили новий анімаційний світ, без якого сьогодні важко уявити життя дорослим і дітям. Звісно, все було не так просто і райдужно. Довелось подолати чимало труднощів, які виникали і у взаємодії з партнерами, і під час впровадження інновацій, і в інших випадках. Стрічка розповість, як студія з’явилась, хто був її засновником, як вона розвивається сьогодні, хто у ній працює, які перспективи її розвитку. ©Kino4ua Історія Pixar 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?