Kino4ua.com
R

Гірко-солодкий присмак життя

Рік:
Ор. назва:
Dalkomhan insaeng
Країна:
Корея Південна
Режисер:
Кім Джі-ун
Тривалість:
01:59:09
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Гірко-солодкий присмак життя – кримінально-драматичний бойовик, у центрі сюжету якого знаходиться молодий чоловік з важкою долею і професією. Головний герой вбиває людей на замовлення. Його бос – кримінальний лідер Канг, у якого є цілий клан помічників. За безпеку цих людей також відповідає Кім Сон Ву. Коли його бос збирається їхати у тривале відрядження, він доручає йому слідкувати за своєю коханкою. Вона дівчина молода, приваблива, інші чоловіки звертають на неї увагу, а Канг хвилюється, що у нього може з’явитись суперник. Головний герой береться виконати завдання, не здогадуючись, чим це може для нього обернутись. Сон Ву починає слідкувати за дівчиною, та чим більше часу він за нею спостерігає, тим складніше йому робити роботу, бо красуня починає йому подобатись. І у той момент, коли Кім дізнається про її зради, про що він має повідомити босу, його власні почуття до неї вже занадто сильні… ©Kino4ua Гірко-солодкий присмак життя 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?