Kino4ua.com
CCPG-13

Тік-так... Бум!

Рік:
Ор. назва:
tick, tick...BOOM!
Країна:
США
Режисер:
Лін-Мануель Міранда
Тривалість:
01:55:36
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Тік-так... Бум! – біографічна драма про музиканта, який хвилюється, чи вірний він зробив вибір у житті. У центрі сюжету знаходиться молодий композитор Джон, який довгих вісім років працював над створенням власного мюзикла. Зовсім скоро він має представити його публіці. Підготовку до цього дійства чоловік поєднує з роботою у ресторані. У нього багато справ щодня, але енергії ще поки достатньо, бо йому ж лише 30 років. Цей період стає для Джонатана визначальним багато у чому, оскільки відбуваються важливі події. Тут і кохання, і спроба реалізувати мрії, і відчуття невизначеності майбутнього, і ще купа всього, що впливає на талановитого музиканта. Щоб якось відволіктись від усього, він вирішує влаштувати вдома вечірку, запросивши на неї друзів. Та чи дійсно це принесе герою таке жадане полегшення і душевний спокій? ©Kino4ua Тік-так... Бум! 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?