Kino4ua.com
R

Біжи, ховайся, бий

Рік:
Ор. назва:
Run Hide Fight
Країна:
США
Режисер:
Кайл Ранкін
Тривалість:
01:49:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Біжи, ховайся, бий – напружений трилер, дія якого відбувається у стінах звичайної школи. Зранку сюди прийшли учні, вчителі, інший персонал. Старшокласники були впевнені, що день пройде весело, бо вони вигадали нові жарти, які збирались показати іншим. Але цей день став найстрашнішим за історію існування школи. Кошмар почався, коли у будівлю увірвались озброєні хлопці, які одразу ж захопили у заручники учнів і дорослих, які були у той момент на своїх робочих місцях. На тих, хто заважав або не виконував накази, чекала розправа. Терористи змусили учнів увімкнути інтернет-трансляцію, щоб увесь світ міг бачити, що відбувається – так їм хотілось стати відомими. Серед цього жаху лише Зої вдалось спершу сховатись, а потім непомітно вибратись із будівлі. Але потім вона повернулась, сподіваючись, що зможе завадити злочинцям реалізувати їх страшний план… ©Kino4ua Біжи, ховайся, бий 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?