Kino4ua.com
R

Нічний Будинок

Рік:
Ор. назва:
The Night House
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Девід Брукнер
Тривалість:
01:47:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Нічний Будинок – жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться молода жінка, чиє життя руйнується на очах. Лиш нещодавно вона була щасливою дружиною хорошого чоловіка, а тепер змушена сидіти на самоті і перебирати речі, які від нього залишились. Коханий скоїв самогубство, а їй тепер жити без нього. Бет дуже важко переживає цю втрату, навіть починає вживати алкоголь. За її психічний стан хвилюються подруга і сусід, які знають, що для неї це страшний удар. Можливо, героїня змогла б швидше прийти до тями і заспокоїтись, якби не знайшла передсмертну записку чоловіка. А на додачу вона ще й починає помічати, що у будинку відбуваються якісь надприродні події, які її лякають. А трохи згодом до рук Бет потрапляє дивний план їх будинку – перевернутий. Жінка відчуває, що коїться щось страшне, але не розуміє, що саме, а головне – як їй рятуватись… ©Kino4ua Нічний Будинок 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?