Kino4ua.com
R

Дорослі забави

Рік:
Ор. назва:
Role Models
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Девід Вейн
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Дорослі забави – комедійна стрічка німецько-американського виробництва, у якій розповідається про двох товаришів, які разом працюють і потрапляють одного дня у серйозну халепу. Денні і Віллер – представники фірми-виробника, яка виготовляє енергетичні напої. Їх чоловіки і доставляють у магазини. І зазвичай вони без проблем виконують свою роботу, та одного разу вантажівка перекидається і весь товар псується. За це чоловіки могли б отримати покарання у вигляді тюремного ув’язнення, але суд пропонує їм трохи інший варіант. Замість протирання штанів на лавці тюремної камери вони можуть зробити корисну справу – зайнятись перевихованням важких підлітків. Чоловіки з радістю погоджуються, вважаючи, що це значно кращий варіант покарання для них. Та рано радіти, бо скоро стане зрозуміло, що відбути строк у в’язниці було б простіше… ©Kino4ua Дорослі забави 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?