Kino4ua.com
PG-13

Месник

Рік:
Ор. назва:
The Spirit
Країна:
США
Режисер:
Френк Міллер
Тривалість:
01:43:21
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Месник – бойовик з елементами фентезі, який було створено на основі коміксів про однойменного героя. Звати його Денні Кольт, а живе він у місті, вулицями якого ходити стало надто небезпечно, оскільки рівень злочинності високий настільки, що навіть поліція не може впоратись. Є лише одна людина, яка у цьому жахітті почувається спокійно і безпечно. І це Спрут, кримінальний авторитет, під контролем якого знаходиться весь місцевий злочинний світ. Денні, спостерігаючи за тим, що коїться, вже не може це терпіти, тому вдягає костюм Месника і виходить на вулицю, щоб боротись зі злочинцями. Він швидко розправляється з «дрібними» бандитами, але його головна ціль – Спрут. Задача надзвичайно складна, бо мафіозі вже знає про роботу Месника і його наміри, тому зробить усе, щоб атакувати першим. Чим же завершиться їх протистояння? ©Kino4ua Месник 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?