Kino4ua.com
R

Тюльпан для Роуз

Рік:
Ор. назва:
Tulips for Rose
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Віннінг
Тривалість:
01:24:42
Переклад:
Українська мова КіТ | Багатоголосий закадровий
Тюльпан для Роуз – мелодраматична історія, яка починається із зустрічі двох симпатичних людей. Коли Роуз прибуває на батьківську ферму, де вони вирощують тюльпани, то бачить там Тома. Цей привабливий чоловік працює квітковим брокером, а тут він присутній через те, що її батьки вже почали думати про продаж свого невеличкого бізнесу. Героїня про це не знала, але справи у них йдуть не надто добре, є реальна загроза залишитись ні з чим. Але Роуз не хочеться, щоб її родина залишилась без ферми і справи всього життя. Тільки як же допомогти батькам у цій непростій ситуації? Наприклад, вивести новий сорт тюльпанів, потім представити його на конкурсі і прославитись на всю країну. Центральна героїня саме це і збирається зробити, щоб врятувати родинну справу. Завдання непросте. Чи вдасться їй досягти поставленої мети? І який вплив матиме на ситуацію Том? ©Kino4ua Тюльпан для Роуз 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?