Kino4ua.com
PG-13

Філадельфійський експеримент

Рік:
Ор. назва:
The Philadelphia Experiment
Країна:
Канада
Режисер:
Пол Зіллер
Тривалість:
01:29:24
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Філадельфійський експеримент – ще одна кінострічка, яка розповідає про неймовірні події під час проведення військових експериментів. У подій, які показані в стрічці, є попередня історія. У часи війни з Германією американські військові спеціалісти намагались знайти спосіб «заховати» величезні бойові кораблі так, щоб їх не можна було побачити на радарах і зафіксувати спеціальною технікою. Успіх цієї справи дав би можливість непомітно підходити до ворогів і атакувати. Це назвали «філадельфійським експериментом», але завершився він несподівано – зникненням корабля разом з людьми. Та через багато років цей експеримент вирішили повторити, і в результаті есмінець «Елдрідж», який зник у 1943-му, повернувся. Тільки у нове століття він нічого хорошого не приносить, а люди знову опиняються у небезпеці. Що робити, знає лише чоловік, який вижив після першого експерименту… ©Kino4ua Філадельфійський експеримент 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?