Kino4ua.com
PG

Пікнік біля Висячої скелі

Рік:
Ор. назва:
Picnic at Hanging Rock
Країна:
Австралія
Режисер:
Пітер Вір
Тривалість:
01:55:35
Переклад:
Українська мова Київ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Пікнік біля Висячої скелі – детективна драма, створена на основі однойменного роману письменниці Джоан Ліндсі. Події відбуваються у 1900-м році, а в центрі сюжету знаходяться учениці закритого пансіону для дівчат. На календарі 14 лютого – День Святого Валентина. І хоч заклад виключно жіночий, влаштувати собі свято дівчата можуть. От і вирішують вони організувати на природі пікнік. Разом зі школярками йде і вчителька, яка має слідкувати за порядком. Жіночий колектив направляється до Висячої скелі (під Мельбурном). Це місце вважається визначним і пам’ятним, тому туди частенько приходять люди. І хоч починається все спокійно, завершується цей відпочинок дивною і трагічною подією – зникненням кількох дівчаток. Що з ними сталось, які події передували цьому? З’ясувати правду буде не так просто, але зробити це необхідно. ©Kino4ua Пікнік біля Висячої скелі 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?