Kino4ua.com
R

Бельканто

Рік:
Ор. назва:
Bel Canto
Країна:
США
Режисер:
Пол Вайц
Тривалість:
01:40:36
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Бельканто – драматичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться оперна співачка Роксанна Косс. Одного разу її запрошують виступити на святі, яке влаштовують для дуже багатого і відомого японського промисловця. Виконавиця прибуває на місце і опиняється серед вишуканої публіки. Здається, все йде за планом, але в один момент ситуація кардинально змінюється. Це відбувається тоді, коли будинок захоплюють терористи. Це повстанці, які хочуть, щоб їх товаришів звільнили з в’язниці. Життя майже 500 людей знаходяться у руках бандитів, які вимагають від влади виконання своїх умов. Та політики не поспішають робити якісь дії, а полонені тим часом вимушені в страху сидіти і чекати. Дехто намагається встановити контакт з терористами. А як же почувається і поводиться оперна діва у такій екстремальній і несподіваній ситуації? ©Kino4ua Бельканто 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?