Kino4ua.com
CCPG

Хлопчик на ім'я Різдво

Рік:
Ор. назва:
A Boy Called Christmas
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Гіл Кінан
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Хлопчик на ім'я Різдво – пригодницьке фентезі, яке можна дивитись всією родиною. Це казкова історія про хороброго хлопчину, який дуже хотів знову побачити свого татка. Ніколас знав, що його тато колись поїхав на пошуки ельфійського поселення з назвою Ельфгельм. Про нього давно ходять легенди, а чоловік захотів особисто переконатись, що воно реально існує. Тільки додому він дуже довго не повертається, а син за ним уже засумував. От і вирішив Ніколас піти шукати тата. Для цього йому доведеться відправитись у сніжний край – на північ. Добре, що у нього будуть помічники – олень Блітцен і розумне мишеня. Юний герой навіть уявити не може, які пригоди на нього чекають, але вони точно будуть незабутніми, неймовірними, цікавими, десь кумедними і незвичайними. Якщо в дива вірити, то вони можуть і трапитись, особливо під Різдво. ©Kino4ua Хлопчик на ім'я Різдво 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Леся
    Леся
    21 грудня 2021 21:43
    + +1 -
    Гарний фільм. Варто зробити переклад. Подивилась із задоволенням, навіть з субтитрами. Раджу провести хороший вечір з дітьми, переглядаючи фільм.Чудових, веселих і мирних свят.