Kino4ua.com
R

Сексдрайв

Рік:
Ор. назва:
Sex Drive
Країна:
США
Режисер:
Шон Андерс
Тривалість:
01:49:27
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сексдрайв – молодіжна комедія про пригоди юнака, який мріє «стати чоловіком» до вступу в коледж. Тільки для цього потрібно завести подружку, а з дівчатами у Єна геть не клеїться. Дівчина, яка йому дуже подобається, ніколи з таким невдахою зустрічатись не буде, і він сам це розуміє. На роботі у хлопця теж проблеми, та ще й старший брат над ним постійно насміхається. Добре, що є хоча б інтернет, щоб переключитись з реальності на віртуальність, у якій можливим стає те, про що головний герой і не мріє. Наприклад, там він заводить знайомство з Міс Кицькою, яка навіть готова з ним зустрітись у реальному житті. Гормони працюють у Єна по максимуму, тому він готовий навіть відстань у 500 миль подолати, щоб побачитись з красунею, яка до нього проявила увагу. Хлопець бере машину брата, кращого друга за компанію, і вирушає назустріч пригодам… ©Kino4ua Сексдрайв 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?