Kino4ua.com
R

Перехресний вогонь

Рік:
Ор. назва:
Nou fo
Країна:
Гонконг, Китай
Режисер:
Бенні Чан
Тривалість:
02:06:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Перехресний вогонь – стрічка, у якій розповідається про порядного чоловіка, чия робота полягає у тому, щоб ловити і карати злочинців. Але одного разу він опиняється у ситуації, коли упіймати треба того, хто був колись його другом. Шань працює у поліції Гонконгу. Його цінує начальство, оскільки чоловік вирізняється добросовісною працею, порядністю і чесністю. Чого не скажеш про його колишнього напарника, який у певний момент вибрав стати на бік злочинного світу, за що і поплатився своєю свободою Шань упевнений, що повинен був вберегти друга від необачних дій, але зробленого вже не повернеш. Поки Нго сидів у в’язниці, Шань продовжував працювати. І раптом йому стало відомо, що друг втік з-під варти. Нго бажає помсти тим, хто його засадив за грати, а єдина людина, яка може завадити його планам, це Шань. Головний герой опиняється перед складною моральною дилемою… ©Kino4ua Перехресний вогонь 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?