Kino4ua.com
PG-13

Полювання на ангелів

Рік:
Ор. назва:
Maximum Ride
Країна:
США
Режисер:
Джей Мартін
Тривалість:
01:28:12
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Полювання на ангелів – фантастичний бойовик, створений на основі книг Джеймса Паттерсона. Героями стрічки стали підлітки, які вже відрізняються від попередніх поколінь людей. Вони генетично вдосконалені істоти, які ще й літати вміють. І все це результат експерименту, над яким працював доктор Джеб. Саме його і можна назвати їх «батьком». Чоловік відвозить молодь у будинок, який розташовується десь у глибині Скелястих гір, а потім безслідно зникає. Підлітки живуть там самостійно, але продовжують чекати повернення Джеба. Макс, старша з усіх, намагається піклуватись про інших, але це надто велика відповідальність. Та самостійне життя – це лише початок, бо далі юних героїв чекає випробування страшніше. Їм доведеться зіткнутись з підлітками-вовками, від яких нічого хорошого чекати не варто. Чим же завершиться їх зустріч? ©Kino4ua Полювання на ангелів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    13 серпня 2022 17:47
    + 0 -
    А де українською?