Kino4ua.com
R

Весілля Вайлд

Рік:
Ор. назва:
The Wilde Wedding
Країна:
США
Режисер:
Деміен Харріс
Тривалість:
01:35:50
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Весілля Вайлд – комедійна стрічка, яка розповість про немолоду жінку, зірку кіно, яка не полишає спроби влаштувати особисте життя, тому і збирається знову заміж. Тільки вона не очікує, що перепоною на шляху до щастя може стати її колишній чоловік. Єва Вайльд була колись популярною актрисою, а тепер вона вже «ветеран» своєї професії. Добре, що для кохання вік значення не має. Вона зустрічає письменника Гарольда, а потім погоджується стати його дружиною. Для неї це вже четвертий шлюб. Цікаво, що на церемонію Єва запрошує не лише своїх дітей та онуків, а ще й першого чоловіка. З боку нареченого гостями стають його доньки і давній друг. Здавалось, зібралось родинне коло на свято, але атмосфера стає важкою і не такою вже й святковою. У повітрі відчувається емоційна напруга, породжена спогадами про минуле і новими переживаннями… ©Kino4ua Весілля Вайлд 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?