Kino4ua.com
PG-13

Життя в рожевому кольорі

Рік:
Ор. назва:
La Môme
Країна:
Франція, Великобританія, Чехія
Режисер:
Олів'є Даан
Тривалість:
02:20:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Життя в рожевому кольорі – біографічна стрічка, яка розповідає про життя легендарної французької співачки Едіт Піаф, яка зуміла стати відомою на весь світ, хоча народилась у звичайній родині, а дитинство її було бідним. Фільм показує найважливіші етапи у житті героїні, починаючи з самих ранніх років, коли вона була маленькою дівчинкою і жила у злиднях. Хто знає, як могла би скластись її доля, якби не знайомство з Раймоном Ассо, який побачив у ній талант і зумів його розкрити. Та він був не єдиною людиною, яка допомогла Едіт «засяяти». Наприклад, режисер Жан Кокто став провідником у світ театру, а післявоєнний період для Піаф став справжнім тріумфом, оскільки тоді вона пізнала смак успіху світового рівня. Талановита артистка отримала визнання, але не варто думати, що у неї були тільки злети, бо біль від падіння їй теж довелось відчути… ©Kino4ua Життя в рожевому кольорі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?