Kino4ua.com
480p
R

Анна Ніколь

Рік:
Ор. назва:
Anna Nicole
Країна:
США
Режисер:
Кіоні Ваксман
Тривалість:
01:23:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
17-річна Вікі Лінн Хоган, що володіє неабиякою зовнішністю, живе в маленькому містечку, розташованому в Техасі, будучи молодою матір'ю. Залишивши сина під опікою нянь, дівчина підробляє в кафе, проте продовжує мріяти про славу й успіх, а також щиро вірить, що їй судилося стати наступною Мерилін Монро, незважаючи на скептицизм з боку близьких людей. Мрії цілеспрямованої дівчини починають втілюватися в життя, коли вона виходить заміж за техаського мільярдера Говарда Маршалла. Кардинально змінивши власну зовнішність, головна героїня бере псевдонім Анна Ніколь і починає особистий шлях до успіху... ©Kino4ua Анна Ніколь 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?