Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Іуда і чорний месія

Рік:
Ор. назва:
Judas and the Black Messiah
Країна:
США
Режисер:
Шака Кінг
Тривалість:
02:06:21
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Іуда і чорний месія – стрічка, яка знайомить з чоловіком на ймення Вільям О’Ніл. Тривалий час він здійснював злочини, залишаючись безкарним. Але все колись закінчується, тому і його вільне життя теж завершилось, коли правоохоронці спіймали «на гарячому». Головний герой міг би провести у в’язниці багато років, але у нього з’явилась можливість уникнути цього. Представники ФБР запропонували йому угоду, від якої важко було відмовитись. Якщо Вільям виконає всі умови, то він знову стане вільною людиною. Але завдання перед ним стоїть дуже непросте. Чоловік повинен стати довіреною особою для лідера партії «Чорні пантери», яка пропагує радикальні погляди. Фред Хемптон, лідер організації, звісно, не знає справжніх намірів Вільяма, але є небезпека, що правда відкриється. Чи зуміє головний герой довести почату справу до кінця, не розсекретивши себе? ©Kino4ua Іуда і чорний месія 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?