Kino4ua.com
R

Остання дуель

Рік:
Ор. назва:
The Last Duel
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:32:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Остання дуель – історичний екшн від Рідлі Скотта, у якому розповідається про боротьбу двох чоловіків, один з яких хоче захистити честь дружини. А починається усе з того, що Жан де Карруж їде на війну, залишаючи вдома кохану жінку. Вона приваблива і цікава особа, на яку вже встиг звернути увагу інший чоловік – сусід Жак Ле Грі. Коли вона залишилась сама, негідник прийшов і взяв її силою. Щойно законний чоловік повернувся додому, дружина про все йому розповіла. Спершу він навіть повірити не міг, що це може бути правдою, але її реакція була підтвердженням, що це не фантазії і не бажання очорнити іншу людину. Тоді Жан вирішив йти до короля, щоб той розсудив по справедливості ситуацію. Тільки отриманий результат чоловіка не влаштовував, оскільки дружину звинуватили у брехні і збирались вбити. І тоді де Карруж попросив провести дуель… ©Kino4ua Остання дуель 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість TARAS
    Гість TARAS
    3 грудня 2021 02:53
    + 0 -
    Дякую Рідлі!  Це напевно ,,найкраща" картина про рицарів. Ні одного позитивного чоловічого персонажа. Всі мразі, або насильники, або егоцентричні ідіоти. А ні є один, дитина, але я впевнений що по задумці автора він теж виросте мразотою. Краще пердивитись Гладіатора, або Царство небесне.