Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Безмозкі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
BrainDead
Країна:
США
Режисер:
Аллан Аркуш, Фелікс Алькала, Брук Кеннеді
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Головний герой цього серіалу завжди мріяв здобути хорошу посаду на бажаній роботі. Ось тільки є одна загвоздка - досі йому не приходили досить хороші пропозиції. Проте все змінилося, коли хлопця на ім'я Хіл запросили не кудись, а до самої резиденції президента США. В уряді зараз непрості часи, тому послуг молодих фахівців дуже потребують. Хто міг би подумати, що з першого дня головний герой почне давати результати. Він ніби робить успіхи, але чомусь не отримує задоволення від роботи. Хіл бачить зовсім іншу картину уряду, не таку, яку уявляв раніше. Перед головним героєм серіалу постала дивна ситуація: поведінка деяких політиків та конгресменів вкрай дивна. Лише потім Хіл бачить, що країною вже ніхто не керує, а всі представники різних сфер суспільної діяльності, що знаходяться всередині Білого Дому, - керовані дивним вірусом людьми, викликаним попаданням на нашу планету ікринок інопланетян. Здається, що лише один Хіл може впоратися з таким вторгненням. Він починає розробляти свою тактику боротьби з інопланетними паразитами, а заразом управляє країною. ©Kino4ua Безмозкі (1 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?