Kino4ua.com
R

Ломка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dopesick
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Денні Стронг
Тривалість:
00:57:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Історія міні-серіалу «Ломка» розпочинається у другій половині 90-х років минулого століття. Річард Саклер вкладає мільйони у розробку «Оксіконтіну». Намагаючись відбити свої вкладення та заробити ще більше грошей, він починає підштовхувати Purdue Pharma до збільшення кількості продавців, щоб гарантувати успіх ліків.

Нещодавно найнятий торговий представник Біллі Катлер відправляється по гірничодобувних містечках, пропонуючи місцевим лікарям «чудо-ліки».

Головним героєм серіалу «Ломка» виявляється доктор Семюель Фіннікс. Він цікавиться пігулками, але впевнений, що спочатку їх потрібно детально досліджувати. Незабаром він починає вважати, що цей опіоїд, який нібито менш викликає звикання, може допомогти його пацієнтці Бетсі, яка працює на шахті і нещодавно отримала серйозну травму спини.

Минає кілька років. Упертий агент Управління боротьби з наркотиками та віддані помічники прокурора США розпочинають серію розслідувань зростання насильницьких злочинів та випадків відмови від дітей, пов'язаних з «Оксіконтином». ©Kino4ua Ломка (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?