Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Фундація (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Foundation
Країна:
США
Режисер:
Александер Ґрейвес, Роксани Доусон, Дженніфер Фанґ
Тривалість:
1 серія: 49:20 (цілком серій: 1/7)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сценарій написаний за творами фантаста Айзека Азімова. Гері Селдон, класний спеціаліст з психоісторії, що поєднала у собі математику, історію та психологію, міг розрахувати будь-яку подію за допомогою виведеної ним формули. За його розрахунками Галактичну Імперію, в якій він проживає, очікує загибель із наступними тисячоліттями розрухи, занепаду та варварства. Правляча династія - імператор Даск з молодшим братом Дауном та радником Демерзелем - вирішили припинити поширення цієї інформації і таким чином відстрочити пророцтво.
Для цього вони заслали незручного опонента із учнями на периферійну планету Термінус. Там, опинившись на самоті, і використовуючи свої напрацювання, група вчених перетворює життя на новій планеті за своїми задумами, маючи на меті зберегти накопичені знання. Їх треба комусь передати, адже незабаром вони мають шлях додому, для виконання головної місії: відновлення з краху колись процвітаючої цивілізації на батьківщині. Дії нових сусідів привертають увагу правителів довколишніх планет, і з-поміж них зав'язується діалог. ©Kino4ua Фундація (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?