Kino4ua.com
R

ФБР: За кордоном (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
FBI: International
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дерек Хаас, Дік Вульф
Тривалість:
00:37:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Федеральні агенти працюють не тільки у США, а й поза країною. Проте дозвіл на виконання оперативних завдань поза рідною державою отримують лише найпідготовленіші. Про них і йдеться у серіалі «ФБР: За кордоном».

У центрі історії опиняються елітні оперативні агенти. Щодня вони стикаються із загрозою безпеці своїх співгромадян, що знаходяться поза США.

Одні з агентів займаються виявленням небезпеки, інші нейтралізацією загрози. Команда складається як з оперативних працівників, готових ризикувати своїм життям заради співвітчизників, так і з аналітиків, що перебувають у тилу, але мають важливість для успішного виконання серії поставлених ним завдань.

Штаб-квартира агентів із серіалу «ФБР: За кордоном» знаходиться в Будапешті, де вони займаються захистом співгромадян, незалежно від їхнього місцезнаходження.

Проте федеральні агенти не лише захищають співвітчизників, а й ловлять утікачів зі своєї країни, які загрожують іншим людям, незалежно від національності. ©Kino4ua ФБР: За кордоном (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?