Kino4ua.com
R

Закон і порядок: Організована злочинність (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Law & Order: Organized Crime
Країна:
США
Режисер:
Фред Бернер, Бетані Руні, Джон Девід Коулз
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - TVShows
Елліот Стайблер - один із найкращих детективів, який має на своєму рахунку десятки розкритих складних злочинів. Його повернення на малі екрани очікувалося вже давно, адже глядачам цей поліцейський запам'ятався не лише успішними розслідуваннями, а й вельми оригінальним та непростим характером, який поєднував у собі ухвалення геніальних рішень та яскраві спалахи гніву. Після того, як чоловік втратив, мабуть, одного з найближчих людей у своєму житті, йому довелося тривалий час приходити до тями. Через кілька місяців він зрозумів, що треба повернутися до колишніх справ, адже минулого вже не повернути. ©Kino4ua Закон і порядок: Організована злочинність (1, 2 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?