Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Колесо часу (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Wheel of Time
Країна:
США
Режисер:
Ута Бризвітц, Вейн Йіп, Саллі Річардсон-Вітфілд, Санаа Хамрі
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В Едмондовому колі незабаром свято Белл Тайн. І тут починає діятись щось жахливе, глухої ночі на село нападають жахливі та невгамовні солдати Темного-тролоки. Яких давно ніхто не бачив і якими не може повноцінно керувати навіть сам Темний настільки вони агресивні, кровожерливі та ненажерливі. Підліткам Ранде, Перріні і Мете доводиться бігти, поки Темний і істоти службовці не вбили їх. Вони ще не знають, скільки випробувань зустрінуть у своїй подорожі. Разом з ними вирушає таємнича красуня леді Морейн, яка прибула напередодні зі своїм сторожем Ланом. Вона переконана, що один із юнаків, реінкарнація Великого дракона, але не впевнена якийсь із них. І її головна життєва мета з'ясувати, хто ж є цією реінкарнацією.

Темний побоюється нової перемоги свого постійного супротивника і зробив все для того, щоб він не зміг відродитися в новому образі, він прокляв усіх чоловіків і ніхто з них не може навчатися магії. Отже Великий дракон не зможе проявити свою силу. До подорожі приєднується і менестрель Том Мерилін, який як і Морейн сподівається на відродження стародавньої сили, яка врятує людство. ©Kino4ua Колесо часу (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?