Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Терапія без кордонів / Мозкоправ по сусідству

Рік:
Ор. назва:
The Shrink Next Door
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Шоуволтер
Тривалість:
00:36:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Заснований на реальних подіях, серіал "Терапія без кордонів" розповідає історію мільйонера Марті, який є головою сімейної текстильної фабрики. Незважаючи на успіхи в бізнесі, він неодружений і живе один. Його невпевненість не дає можливість рухатися вперед у багатьох сферах його життя.

Розуміючи, що самостійно з усіма проблемами впоратися неможливо, герой серіалу вирішує звернутися до доктора Айка, чарівного терапевта, схильного до маніпуляцій з пацієнтами та нетипової терапевтичної техніки лікування.

Коли двоє героїв перетинаються, їх життя сильно змінюються. Айк виявляє, що Марті багатий та має вплив. Він відчуває запах грошей та незахищеності, що виходять від його нового пацієнта. І тоді він вирішує використати Марті у власних інтересах. Поступово Айк стає майже дворецьким Марті, маскуючись під його близького друга. Але як довго може тривати серія їх терапевтичних сеансів? ©Kino4ua Терапія без кордонів / Мозкоправ по сусідству 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?