Kino4ua.com
R

Декстер: Нова кров (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dexter: New Blood
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Маркос Сієґа
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Події серіалу зосереджують увагу на працівнику поліції міста Майамі — Декстері. Його не цікавить кохання, будь-які інтимні контакти і в нього немає почуттів. А ще він веде потаємне життя серійного вбивці.

Добре ховати за собою докази головного героя навчив його батько поліцейський. Декстер убиває виключно поганих хлопців, убивць, які не були усунені поліцейськими. Однак з нізвідки в місті з'являється людина, яка зуміла його перевершити. Глядачі можуть дізнатися, хто це, якщо вирішать дивитися “Декстер”. ©Kino4ua Декстер: Нова кров (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    12 січня 2022 22:26
    + +1 -
    Я так ЗРАДІВ цьому продовженню... Але радість тривала не довго, мабуть, підкачали рейтинги і все звернули грубо і швидко.