Kino4ua.com
R

Єллоустоун: 1883 (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
1883
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тейлор Шерідан, Крістіна Ворос, Бен Річардсон
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Серіал є приквелом до проекту "Єллоустоун", який розповідає про сімейство Даттонов, що володіють ранчо в одному з найвідоміших природних заповідників Штатів. Щоправда, у них виникають проблеми з місцевою владою та тими, хто просто хоче заволодіти цими землями. Головні дійові особи намагаються зберегти свої володіння. Серіал-приквел розповість про те, як персонажі опинилися вперше тут, як предки дійових осіб осіли в цих місцях і стали частиною таких цікавих територій. Автори сценарію цього проекту пропонують пройти нелегкий шлях зі сходу на Дикий Захід через Великі Рівнини, щоб разом із Даттонами півтора століття тому знайти місце, яке у підсумку стане домом для майбутніх поколінь. Приємного перегляду. ©Kino4ua Єллоустоун: 1883 (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Святослав
    Святослав
    25 вересня 2022 03:28
    + +1 -
    Серіал дуже класний. Гра акторів на висоті)